Pelimuodot

Comp

Comp on joukkuepelimuoto, jossa tavoitteena on tuhota vastustajien tukikohdat ja vastaavasti puolustaa omaa. Jos keskeytät vastustajan tukikohdan tuhoamisen, saa vastustaja miinuspisteitä ammuttujen osumien mukaisesti.

Pelimuodossa on voimassa base evac -sääntö, joka tarkoittaa, että deaktivoitu pelaaja joutuu poistumaan tukikohdan alueelta odottamaan aktivoitumistaan.

Elim

Elim on joukkuepelimuoto, jossa jokaisella pelaajalla on alussa 10 elämää. Rinta- ja selkäosuma veloittaa pelaajalta yhden elämän. Elämien loputtua pelaaja eliminoituu ja joutuu poistuman pelistä aulaan. Tämän vuoksi peli on yleensä compia hidastempoisempaa ja perustuu pitkälti hallussa olevan aseman säilyttämiseen ja hitaaseen etenemiseen.

Solo

Solo on yksilöpelimuoto, jossa eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa pelin. Tässä pelimuodossa on tärkeää pitää huoli, että kohteita on jatkuvasti näkyvillä.

Baseralli

Baseralli on harvemmin pelattavia pelimuotoja. Peli pelataan kahdella kolmen tai neljän hengen joukkueella yhden tukikohdan alueella. Pelin tarkoitus on tuhota tukikohta mahdollisimman monta kertaa ja estää vastustajan joukkuetta ottamasta tukikohtaa. Tässäkin pelimuodossa on voimassa base evac -sääntö.

LOR

LOR on myös harvemmin pelattu peli, eikä varsinaisesti aloittelijoille suunnattu. Tähän voi kuitenkin toisinaan törmätä harjoituksissa. LORissa kolme pelaajaa muodostaa ringin ja tarkoituksena on omaa liikettä käyttäen yrittää pysyä itse mahdollisimman pitkään elossa ja deaktivoida vastustajia.